Една от най-красивите и успешни актриси в Холивуд, Деми Мур, полага грижи и след 48-ия си рожден ден да си остане такава.

И резултатът от усилията й се вижда с просто око. Това, което досега не беше известно, е цената на усилията й. Разкошната брюнетка и майка на три деца винаги е отричала, че знае къде се намират кабинетите на пластичните хирурзи. Но из Холивуд слуховете плъзват бързо и тайните стават явни.

Преди дни в медиите се появи информация, че за 40-ия си рожден ден Деми си е "подарила" пълен "тюнинг" за 311 000 долара - с други думи, за хирургически и козметични намеси по персоната си. Например - 25 000 долара излязла липосукцията, 15 000 долара - гръдните импланти, а 31 000 - изпъването на бръчките.

Но и сега актрисата не жали средства. Тя е харесала модната козметична процедура, наречена термаж, която й струва 3000 долара за едно посещение. Което Деми прави всяка седмица. Само за тази намеса по красотата си звездата от "Стриптийз" дава 140 000 годишно, са сметнали наблюдатели. Но актрисата явно е доволна от себе си и затова често се хвали със свои снимки в профила си в Twitter.