Тази вечер  SOFIA LIVE CLUB и ROСA BULGARIA ви канят на най-добрата сцена за жива музика, за  старт на коледните празници и за да обърнем внимание на един от най-значимите проблеми на съвремието ни, а именно – недостига на вода!

Интригуващ, вълнуващ, завладяващ – така определят ценителите новия албум, който издаде ТЕОДОСИЙ СПАСОВ в музикалната компания на младите, изключително талантливи „Небесни струни“ – Доротея Димитрова – цигулка, Ана Иванова – цигулка, Михаела Павлова – виола, Йоланта Делибозова – виолончело и Смила Стоева – ударни инструменти.

Проектът събира в себе си нюанси от европейската класическа музика и балканския фолклор, преплетени с нов, аторски аранжименти в духа на джаза и представя една изключително богата и разнообразна палитра от чувства, усещания и емоции. Албумът включва много ярки мелодии и докосва различни натури, като ни пренася в един по-хубав, по-хармоничен и духовно чист свят.

След като очароваха с изпълнението си публиката във Виена и няколко вълнуващи концерта на родна земя, Теодосий Спасов и Небесни струни ще озарят с магнетичното си присъствие сцената на SOFIA LIVE CLUB с проект, който доказва, че за красотата, новаторството и полетo на въображението граници няма.

Половината от приходите от закупените билети за концерта SOFIA LIVE CLUB ще дари в подкрепа на каузата на фондация „We are water“, която работи за решаване на един от най-значимите глобални проблеми на 21 век – този с недостига на питейна вода.

Теодосий Спасов e един от първите известни българи, подкрепили тази световна еко-инициатива!