Георги Христов няма да съди колежката си Кичка Бодурова, въпреки че в автобиографиочната си книга тя го определи като пръдльо и пияница, пише БЛИЦ.

В предаването "Горещо" той обяви, че е забравил обидите на доскорошната си приятелка, но въпреки това не ги е простил.

"Аз съм изумен колко безсилие от злоба и колко злоба от безсилие може да има в една човешка душа. Щеше да бъде смешно, ако не беше жалко и евтино. Не искам да стигам до това долно ниво. Просто е много ниска топка. Не искам даже да коментирам. Съдникът е Господ. Единственото, което мога да направя аз, е да простя и забравя. Забравил съм", коментира Христов.

Той вдигна завесата и около съвместния си живот с Нели Рангелова. Противно на слуховете изпълнителят на "Черно и бяло" обяви, че двамата не са били любовници и не са спали заедно. "

Един път работата за малко щеше да стане, но пропуснахме момента. Беше преди много години", отговори певецът, запитан дали е правил секс с Нели Рангелова.

Георги Христов обаче не пропусна да се похвали с половите си успехи. "Имал съм много връзки. Бил съм с някои от най-красивите жени на България. Никога обаче няма да кажа имената им. С дамите ходя по ресторанти, по тихи клубове, затова не ме виждат в публичното пространство. Нямам необходимост да се нахраня на някое парти, колкото да ме снимат от вестниците. Не ми е приятна тази суета", обясни Христов.

Той разкри, че е мислил по въпроса за свои наследници: "Да не би да ми е късно? Някои казват, че вече съм карабатак, но Чарли Чаплин на 70 и кусур го направи, така че..."

Георги Христов разкритикува новото поколение музикални изпълнители, изтъквайки, че 90% от "тези, които излизат на сцената", не знаят какво е "бис". Той обаче подчерта, че все пак има няколко способни певци.

"Много харесвам Марето Илиева. Страхотна певица. Много добро впечатление ми прави Орлинчо от "Каффе". Има една певица - Сантра, която мисли много модерно. Най-хубавата популярна песен през годината пък е на Графа - "Невидим".

Не го познавам, виждал съм го един единствен път. Откакто е станал баща, явно е по-топъл като изпълнител", каза Христов.