Bойна между възрастен и бебе на годинка и половина. Но с балони. Всеки се бие с по два - във всяка ръка. Борят на земята, чува се искрен детски смях.

Играта е между двамата любими мъже на Жени Калканджиева, шефката на модна агенция “Визаж”. Малкият е Георги, а големият е таткото Стефан Манов-Тачо - съпругът на Жени.

Жорко, както го наричат мама и тате, е много палаво и будно дете. Но точно това притеснява шестата по хубост в света. Не за друго, а за да не залитне като голям по екстремен спорт като автомобилизъм или мотоциклетизъм. Тревогите на Жени не са неоснователни, защото детето, макар и малко, вече знае къде се вкарва ключът за колата, как се пускат мигачите и дори може да бибитка на клаксона.

В семейството има малки разногласия какъв да стане Жорко като порасне.

Тачо иска малкият да е футболист. Според Жени този въпрос не подлежи на обсъждане. “Спортът е обсебващ и отнема много време, особено от ученето. И не искам, когато стане на 18 г., да се окаже, че е много добър футболист, но не е достатъчно образован. А и понякога играта става много груба и така може да се стигне до евентуална сериозна травма”, са аргументите на Жени пред в. "Труд".

Всъщност нейната мечта е Георги да стане архитект. Според нея изобразителното изкуство развива чувствителността и въображението, а математиката те прави по-точен и стриктен.