Наскоро американският посланик Джеймс Уорлик си тръгна вечерта след "Киномания" в НДК с гласовитата Галка от бившия дует "Каризма" и това предизвика куп коментари.

Сплетниците веднага забъркаха любовна интрига, колкото и това да е малко вероятно, пише blitz.bg.

Заедно с хиляди почитатели на талантливия американски режисьор, артист и сценарист Уди Алън посланикът и певицата изгледаха новия му хит "Ще срещнеш висок тъмнокос непознат".

Емоцията на филма така беше завладяла зрителите на излизане от зала 1, че малцина обърнаха внимание на Уорлик и Галка.

*Galia и Уорлик (Снимка: Bulphoto)

Необезпокоявани, двамата се насочиха към стоянката на такситата до пилоните на НДК. Отвориха вратата на една от жълтите коли, но уви, тя чакаше своя постоянна клиентка. И шофьорът вежливо им отказа.

Двамата решиха да продължат пеша и се спуснаха по бул. "Витоша", разговаряйки.

Запознати твърдят, че Уорлик има доста познанства в артистичните среди. Той и Галка бяха засечени за първи път в една компания на традиционното парти на тв сериала "Стъклен дом" през октомври т. г. (посланикът на САЩ се появи в един от епизодите.) Негово превъзходителство често бе засичан и с актрисата Яна Маринова.

Познавачи твърдят, че няма да е чудно, ако Уорлик забърше някоя нашенка, защото жена му била много властна и не проявявала нужното уважение към него на публични места.

Що се отнася до Галка, палавницата от бившия дует "Каризма", която настоява в соловата й кариера да я наричат GALIA, преди няколко месеца твърдеше, че ще минава под венчилото. При това с мъж. Нещо, което изненада мнозина запознати с интимния й свят.

Напоследък тя била в прегръдките на чернокож лондонски музикант, с когото бе заснета от папараци да почива на гръцкия остров Миконос. Стройният младеж се нарича Роб. Двамата били толкова влюбени, че за секунда не откъсвали очи един от друг. Засега се срещали по няколко пъти в месеца, но вече кроели планове за сватба. Галя смятала да се пренесе да живее при любимия мъж и именно затова настоявала името й да се изписва на латиница.

За връзката й с чернокож музикант се говори отдавна.
Светските клюкари обаче подозираха, че Галка е в любовни връзки с рапъра Майк Джонсън, с когото записа съвместно парче, но се оказа, че връзката на гласовитката с Майк е била само професионална.

Наскоро Куриер.бг скандализира с още един слух около Галка. Там се твърдеше, че тя си търси... осеменител, но е поставила редица изисквания, на които трябва да отговаря той.

Най-основното обаче, от което няма как да избяга нито един претендент за татко на отрочето й, е той да бъде от казахски произход. Само така Галка, която е родена в Казахстан, можела да си гарантира, че генетичният материал, на който самата тя е носител, няма да се затрие.

Според същия сайт Галина Курдова, както се води по паспорт Галка, е налегната от неудържимото желание да стане майка. Ако съдбата пък я дари с чедо от женски пол, самата изпълнителка споделя, че на света няма да има по-щастлива майка от нея.

Необходимостта да търси генетичен материал в банка за изкуствено осеменяване обаче дошла не от там, че певицата в момента е сама в леглото, а поради обстсоятелството, че настоящият й партньор не бил на същата вълна.

Докато вече 32-годишната дама страдала от липсата на детски плач, приятелят й го вълнували съвсем различни занимания.

Снимка(водеща): Bulphoto