Риана блесва на корицата на януарския брой на списанието с доста провокативна визия, пише "Селебрити госип".

Червенокосата барбадоска красавица смени няколко оскъдни тоалета за горещата си фотосесия, съпровождаща интервюто с нея.

Колкото до обсъжданите теми, РиРи сподели подробности около края на връзката й с Крис Браун, настъпил след раздухания по медиите побой над нея.

Тя казва: „Понякога, когато си в една връзка като тази, не можеш много ясно да видиш какво представлява тя в действителност. Тръгнах си, почувствах се прекрасно. Усетих, че съм свободна. Наблюдавах как същото се случваше и с майка ми, и си казах, че никога няма да допусна да се случи на мен, но впоследствие се случи. Сега, когато се връщам назад, направо се чудя как не съм осъзнавала каква е била връзката ми в действителност”.

22-годишната знаменитост добавя: „Преди този момент аз бях просто едно момиче от острова, което пее поп. Беше ми лесно да вярвам, че нямам никакви проблеми. И след това, изведнъж бам! Всички осъзнават, че аз наистина имам проблеми. Случката ме направи по-силна. Това е момент в моя живот, който ми се иска да залича. В главата си вече съм го изтрила. Прекалено съм горда, за да позволя да ме видят да плача. Не искам да ме запомните в такова състояние”.

Вижте снимките от фотосесията й за списанието: