Носителят на световна купа по културизъм Митьо Крика ди-джейства в Лондон.

Шоуменът с мускули обикновено прави това за удоволствие в нощния клуб "Пеперудка", където съсобственик е българин. Спортистът живее от шест месеца в англиската столица. Той замина най-вече, за да учи английски език, а по-късно и да се реализира на Острова.

За да се издържа, докато учи, Крика работи във фитнес, петък и събота като вечерна охрана и като ди-джей, но без да му плащат за тази екстра.

Митьо върти всякакви миксове, като забърква и поп-фолк. След като приключи с обучението си по английски, културиста продължава с ученето - ще специализира Европеистика към Кеймбридж.

"Приравниха ми вече дипломите за двете ми висши от България и мога веднага да започна работа като спортен учител, може да се пробвам", откровеничи Крика. В момента опора му е и съпругата му - водещата и режисьор Нина Никол, която е от месец в Лондон.

"Много ни е забавно заедно, ходим на разходки, на шопинг, успях да разгледам всички музей, бяхме в един ресторант The Collection, където само входа е 50 паунда, но готвят убийствено, може би, защото готвача е българин - така е живота в Лондон е скъп, но си заслужава".

В момента Крика живее в апартамент под наем в един от най-хубавите квартали на Лондон - Кенсингтън. Срещу него за съседи са му се паднали синът на Васил Божков и Ален Делон. "Наемът е висок, но смятам да изтегля заем от банката и да си купя мое жилище. Животът в Англия ми харесва и ще остана тук за доста дълго".

Нина Никол също ще се премести за по-постоянно от март месец. Тя дори вече преговаря с местни продуценти да снима филм там.

"Подала съм дори документи за участие на Крика в едно от местните риалити шоута, все пак всички видяха в родния Сървайвър колко е забавен, сигурна съм, че и в Лондон веднага ще го вземат - ще е толкова смешен с неговия английски с български акцент".