Наскоро Сашка Васева засне новия си скандален клип със заглавие "Гледай какво става, Лейди Гага".

Доста време дупнишката фурия и нейният партньор Марио /Екстрийм/ ухажвали актьора Станислaв Яневски, който се прочу по цял свят покрай ролята си във филма "Хари Потър", пише blitz.bg.

Екранният Виктор Крум бе обявен за хомосексуалист, след като бе забелязан в компанията на гейове в столичен клуб, а Сашка, Марио и Станислав бяха набедени и че професионалните им и приятелски отношенията надхвърляли благоприличието и често прераствали в сексуални оргии. Каква е истината разберете от това тройно интервю.

- Напоследък се носят нестихващи слухове, че вашето трио е заедно не заради новото ви видео, а защото съществува неестествена сексуална зависимост помежду ви?

Сашка Васева: Не, само емоционална! Ние обичаме да купонясваме заедно, като всеки има свой личен живот.
Марио: Може да се каже…
Станислав Яневски: Това е ваше мнение.

- … и че освен „традиционните” сексуални тройки, вашите вакханалии в столичен клуб прераствали в откровен групов секс „на живо”?

Сашка Васева: Не съм правила никога групов секс! Екстрийм е по-разкрепостен, но за себе си аз мога да кажа, че съм асексуална. Когато имам желание за секс, се усамотявам сама със себе си и с вибратора си.
Марио: Е, сега хората преувеличават малко.
Станислав Яневски: Глупости !!!

- Ако приемем, че Сашка е българската Лейди Гага, вие двамата кои сте и каква е функцията ви в леглото?

Марио: Моята роля е поддържаща и към двама им! Където куца нещо, аз се включвам.
Станислав Яневски: Само гледам /смях – б. а./

- Вярно ли е, че сте се заканили дори да приобщите в леглото Бойко Борисов и Слави Трифонов? Защо точно тях визирате за сексуалните ви лудории, да не е само за ПР?

Сашка Васева: Бойко и Слави са противници и затова с тях би станал ожесточен секс, защото ще го правят до пълно доказване на всички фронтове. Слави е много агресивен, а на мен ми харесва силовият секс. Затова го виждам в този аспект. А Бойко си е Бойко... за разкош!
Марио: Те не са мои идоли, а на Сашето! Аз искам да спя с моята лична охрана...
Станислав Яневски: (само се смее – б. а.)

*Сашка Васева и Екстрийм

- Като взривоопасна „супертройка каква е общата ви запазена марка в леглото, на която и порнозвездата Роко Сифреди би завидял?

Марио: Импровизираме до безкрай…
Станислав Яневски: Е, това може да кажат само моите интимни партньорки.
Сашка Васева: Запазена марка нямам. Импулсивна съм и много, много изобретателна, но това звучи като: „Умря циганката, дето ме хвали”. Но все пак мога да разкажа. Аз си имам хватки и мога да направя една нощ влудяваща. Например започвам с подготовка. Мажа се с мед непосредствено преди сексуалният акт. След това измивам меда и се мажа с една ягода по цялото тяло, докато партньорът ми ме наблюдава. След което правя масаж на върха на пръстите, натопени със сметана. Масажът със сметана винаги дава 100% резултат. В стаята винаги имам свещ с аромат на ароя. Имам обаче лошото изискване светлината в стаята да е силна, защото си мисля, че съм пред прожекторите на сцената и леглото става сцена на моето развинтено въображение...

- Станиславе, не се ли притесняваш, че вече започва да ти излиза „лош” имидж покрай Сашка Васева и партньора й Марио, че имаш хомосексуални наклонности, а това пък може да разочарова многобройните ти фенове?
- Аз съм хетеросексуален, а Сашка и Марио са мои много добри приятели.

- Ти имаш ли сериозна връзка в момента и какво е това, което досега не се знае за твоя интимен живот?
- Наскоро се разделих с приятелката си. Няма тайни за моя интимен живот.

- Марио, да не би със Станислав да сте интимни партньори и да криете този факт, за да запазите „мъжкарския” му имидж за фенките му?!
- Не пазя имиджа на никого!

*Станислав Яневски

- Признай си, Станислав възбужда ли те сексуално?
- Бих правил най-разкрепостения секс с този готин, сексапилен и талантлив мъж!!!

- Виждала съм на снимки как Станислав прави своеобразен стриптийз във вашия клуб със Сашка. Възбуждал ли си се по време на танца му и с какво още се проявява влечението ти към него, споделял ли си някои свои сексуални фантазии със Станислав и как е реагирал той на тях?
- Да, разбира се. Той е много сексуален мъж и да – казвал съм му моите фантазии, но уви...

- Саше, вече имаш нова интимна татуировка във формата на банан, с която предизвикваш перверзни мисли, а и мъжът ти Христо Бакърджиев повечето време е в Германия. Разбрах, че правиш редовно виртуален секс в сайта ти – как по-точно протичат сеансите ти?
- В сайта ми има една страница, в която влизат само избрани мои почитатели, които отговарят на 5 въпроса и в зависимост от отговорите им ги пускам в моето Интернет пространство. Много е забавно. Имам специална фотосесия, която я има само в сайта ми и една от снимките ви поднасяме за първи път тук.

- Имаш намерение да издадеш и автобиографичната си книга "Секс, чалга и мафия". Сигурно си предвидила и отделна глава за платоничната, но бурна твоя любов с Поли Пантев. Какво още не си споделяла пред медиите за вашите скандални взаимоотношения?
- С Поли Пантев имахме духовна връзка и много уважавам паметта му. Последната ми среща с него беше на Златни пясъци. Тогава разбрах, че втората му жена е бременна. Той затвори дискотеката, в която беше акционер, извика един цигулар и ме кара цяла нощ да му пея цигански романси. Каза ми, че за него аз съм различна певица от всички останали, че не се продавам за един клип и че съм мъжко момиче. Затова бил готов да направи всичко, което поискам, но аз никога не поисках нищо повече от прекрасно приятелство. С две думи Поли беше много голям джентълмен.

Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ