След като Бони и Емо Чолаков спечелиха втория сезон на "Великолепната шесторка" по bTV, певицата даде интервю в ефира на радио "Сигнал плюс" и сподели какви са вълненията ú.

"Когато ми се обадиха да участвам във "Великолепната шесторка" аз приех на драго сърце каузата. Не съм искала никакви пари, всичко беше безвъзмездно и сърдечно. Не съм очаквала да спечеля и сега съм много развълнувана" - казва изпълнителката.

Бони призна и кой е най-паметният момент, който ще остане в съзнанието ú, пише signal.bg.

"Отношението към хората. Мога да кажа, че не съм го изпитвала много често, но това предаване разчупи една бариера. Бариерата на дискриминацията" - категорична е Бони и споделя задоволството си от нейния партньор:

"Ние с Емо сме толкова еднакви, че ни обявяваха като Бони и Емо Чолакови. Той е страхотен човек и си пасвахме като характер, темперамент, емоция и като всичко".

"Напоследък при мен всичко се случва много спонтанно. Така стана и песента "Знаеш как", за която много благодаря на Мартин Биолчев и Дони Василева. Много се радвам, че направихме тази песен, защото имах нужда от едно съживяване. От една песен, която да се хареса на феновете. Разбира се и аз имам вина да се стигне до тук. Имах доста лични проблеми и не бях спокойна да работя. Исках да се скрия от всичко. Не се чувствах наистина добре" - разказва Бони.

Чуйте: Бони - "Деца без спомен"

Снимка: Bulphoto