Водещата на „На кафе” Гала има сериозни финансови проблеми. Не спирала да се вайка пред колегите си от липсата на пари.

Тв-звездата се нагърбила с изплащането на две ипотеки, както и с издръжката на младия си любовник Стефан, пише skandalno.net.

"Ако не се беше полакомила, сега нямаше да е на тоя хал", коментират запознати с паричните затруднения на водещата.

Въпреки че е едно от най- добре платените лица на Нова Тв, Гала едва смогва да покрива месечните си разходи. Основната тежест в бюджета на водещата са вноските за двете й жилища.

В началото на годината, плевенчанката сключила изгодна сделка за втори апартамент в жк. Иван Вазов. Гала спазарила имота директно от строителния предприемач на доста ниска цена. Водещата се разплащала направо със собственика на строежа, вместо да тегли още един жилищен кредит.

*Младото гадже на Гала, Стефан, с нищо не помагал за облекчаването на финансовото бреме на тв звездата

Блондинката обаче плащала на банката солидни суми за първия си дом. Така, общо над 2000 лева трябва да заделя само за покриване на вноските за апартаментите.

Младото гадже на Гала, Стефан, с нищо не помагал за облекчаването на финансовото бреме на тв звездата.

Бизнесът му, състоящ се от верига магазини за мобилни апарати, от няколко месеца едва кретал. Младокът живеел изцяло за сметка на водещата, а малкото средства, с които разполагал, отивали за издръжка на малката му дъщеря от първия брак.

*Гала опъна бръчки без пари на живо в ефира на Нова телевизия (Снимка: Bulphoto)

Надеждата на закъсалата водеща бил вторият й апартамент, който ще бъде завършен в средата на следващата година и ще може да се пусне под наем.

Дотогава обаче, Гала ще трябва да се оправя сама. В момента тя се опитвала да си намери допълнителни доходи като водеща на друго предаване в Нова.

Мнозина се чудят как Гала понася още непредприемчивият си приятел. Преди няколко години, тв звездата се раздели с първия си съпруг Константин Будев, защото бизнесът му фалира и тя трябваше да издържа семейството.

Сега водещата на „На кафе” е в същото положение, но явно още е много влюбена в Стефан, щом го търпи.

Снимка(водеща): Bulphoto