Известната тв водеща Венета Райкова е била гореща и страстна и на младини.

Устатата блондинка имала сексафера с известен столичен прокурор, но по-интересното е, че част от креватните им гимнастики били заснети на видеокасета – това съобщава в последния си брой в. „Контра“, пише razkritia.com.

През далечната 1996-а година Райкова не беше толкова известна. Тогава тя работеше като репортер в БНТ и познаваше доста влиятелни господа от съдебната и изпълнителната власт. Именно тогава, покрай едно разследване за предаването „Частен случай“, тя се запознала и сближила с прокурор, с когото в продължение на много време се въргаляла по неудобните спални на евтини столични хотели.

*Венета Райкова (Снимки: сп Playboy)

Любовникът й бил доста важна особа и затова се притеснявал да я води по скъпи ресторанти и хотели, за да избегне нежеланите хорски погледи и клюки.

А въпросното порно било заснето от службите с цел изнудване на прокурора. На секскасетета Райкова изглеждала много по-различно отсега – в тези години тя била много по-слаба, а тъмнокестенявата й права коса нямало нищо общо със сегашната й руса грива.

„Въобще не знам къде е тази порно касета. Всеки път, когато се сетя, моля Господ да ме пази. Ако се появи в медиите, с моята репутация е свършено. Известните личности като мен винаги имат врагове, които искат да ги съсипят“, оплакала се неотдавна тв водещата пред свои близки приятелки.

*Венета Райкова (Снимки: сп Playboy)

Но явно дружките й не са били толкова близки, щом за „жълти стотинки“ са продали тази информация на гореспоменатата медия.

От друга страна не е изключен и фактът, водещата сама да пуска подобни сензации, тъй като рейтингът на предаването й „Горещо“ значително пада. Аудиторията недоволства от ходжите и чалга певиците, които тя кани в телевизионния си таблоид. По Интернет форумите вече дори сравняват предаването й с „Шоуто на Слави“, което отдавна се изчерпа.

А дали Венета, която напоследък при всяка възможност твърди, че се е обърнала към духовното, ще бъде опетнена, предстои да разберем. Но дори да има „неприятна изненада“, това само би й помогнало в кариерен план. Защото открай време в България се цени пошлото и порнографското, отколкото красивото и качественото.

Снимка(водеща): сп. Maxim