Палавата моделка, брадърка и златотърсачка Зара открито заяви, че е имала "бегла връзка с жена", но сега въобще не проговаряло сексуалното й усещане.

"Може би е било някаква форма на бунт или съм искала да си докажа, че съм достатъчно свободна да правя и това", обяснява скандалната дама в сп. "Story".

Явно визира историята с Галя от “Каризма”, с която се галели в банята на хотел”Хеамус” по свидетелствата на брадъра Нед.

Тя се кълне, че не се измъчва от факта, че в момента няма мъж до себе си. Доскорошната си връзка с известния бизнесмен Христо Сираков определя като доста странна, различна и шантава.

Все още не е определила какво точно ги е разделило, нито защо в един момент решила, че не иска да живее в България и ще учи актьорско майсторство в Ню Йорк.

"С Христо се разминахме някъде, но още сме много добри приятели", добавя тя.

Много се изписа за скандалното филмче, в което Зара и дизайнерката Божидара Бакалова се натискат. Кой кого е прелъстил не е много ясно, но важно е нещо друго.

При положение че записът не е бил изтрит веднага, след като са се забавлявали, и на двете девойки е било ясно, че той рано или късно ще бъде използван. С какви цели, можем само да гадаем.

Тиражираните слухове, че Найден, който беше гадже на Зара в първия сезон на “Биг брадър,” е продал филмчето, са пълна измислица.

Малко след като любовникът на скандалната варненка Христо Сираков замина на почивка в Бразилия без младата си половинка, тя за кратко време профуква средствата, които той й е оставил.

*Христо Сираков и Зара

Тогава се сеща за филмчето, което пази от лудите си години и решава да го продаде, тъй като в момента Божидара Бакалова е много актуална.

Какво представлява самото филмче ? Филмчето е заснето с мобилен телефон най-вероятно в тоалетна на заведение, защото се чува силна музика. Зара и Божидара без притеснение показват разкрепостено поведение пред камерата. Зара седи върху капака на тоалетната чиния и затиска с крак вратата, а Божидара е приседнала в нея. Двете са във видимо еуфорично настроение.

Снимки: Bulphoto