Ивет Лалова планира да вдигне сватба и да си има дете – тя сама обяви новината на всеослушание пред широка публика, пише Монитор. Най-бързата бяла жена на планетата повече от година е дала сърцето си на италианския си колега Симоне Колио.

Двамата атлети са сигурни, че това е връзката на живота им, и са готови да свият семейно гнездо. Това обаче няма да се случи в съвсем непосредствено бъдеще. Ивет и Симоне ще изчакат да мине олимпиадата в Лондон - ако не за венчавката, то за бебето със сигурност.

Бъдещият й жених също е специалист в късите дистанции. Мълвата за техния романс тръгна за първи път през юни миналата година, когато Колио спечели титлата от световното първенство за военни в София, а малко по-късно беше забелязан в компанията на Ивет по време на държавното първенство.

Иначе искрата припламнала няколко месеца по-рано, в ранната пролет на 2009-а, в сезона на любовта. Известно време Лалова не искаше да казва и дума за Симоне, вероятно заради сериозното количество клюки и писания около предишните й връзки, особено тази с актьора от „Забранена любов” Николай Илиев.