70 ръчно приготвени коледни курабийки ще украсят щанда на онлайн гастронома Citymarche.eu, по време на благотворителния коледен базар, организиран от Международния женски клуб, тази неделя.

Бутиковите коледни курабийки са специално приготвени за събитието от Жени Александрова-Лечева, която заедно със съпруга си Иван Лечев, са посланици на първия онлайн гастроном у нас citymarche.eu. Звездната двойка ще бъде специален гост на щанда на Сити Марше във времето между 11 и 13 ч..

Почитателите на артистичното семейство ще имат удоволствието да се срещнат на живо с тях, да обменят кулинарен опит и да се потопят в света на гастрономичните изкушения, които Сити Марше ще предложи за продажба с благотворителна цел.

Набраните средства от продадените курабийки, както и от останалите продукти, предлагани на щанда на Сити Марше, ще подкрепят благотворителните проекти на Международния женски клуб.

16-ият годишен благотворителен базар, ще се проведе тази неделя, 5 декември 2010 г., в Интер Експо Център на Цариградско шосе в София от 11 до 17 ч.
За поредна година, СИТИ МАРШЕ подкрепя каузите на Международния женски клуб, благодарение на които получават финансиране

проекти в цялата страна, включително институции за деца, домове за възрастни хора, както и дългосрочни образователни, здравни и обучителни програми.