Златка Райкова, която мнозина познават като Русата Златка, е на път да потопи феновете си в печал, защото се зарича, че приключва с голите си фотосесии.

Във видео интервю за сайта every.bg Златка споделя, че погледът й е устремен в абсолютно различно бъдеще и вече няма намерение да трупа слава с голи фотоси. За пари да не говорим, тъй като според блондинката у нас никоя красива дама не е забогатяла чрез показване на цици пред фотообектива. По скоро снимките са за собствено удоволствие, но не и за материални постъпления.

За момичетата, които залагат на голотата и пошлостта, Златка смята, че няма какво друго да покажат – ни интелект, ни качества, затова залагат само на предизвикателното поведение и показната разкрепеност.

Единственото предложение да се разсъблече отново пред камера, което Златка би приела, е от страна на американското издание на „Плейбой”. Колкото и малко пари да й предложат, по всяка вероятност ще приеме, защото снимките в Холивуд ще й донесат известност и възможност за повече пари и изяви.