Бившата певица от момичешката група "Шугабейбс", цветнокожата Кийша Бюкенън, смята, че има шансове за връзка и дори за брак с по-малкия син на принц Чарлз - принц Хари, съобщи в. "Дейли телеграф".

Тази увереност певицата придобила след новината, че обикновеното момиче от народа Кейт Мидълтън ще се омъжи за брата на Хари - принц Уилям. "Сега е ред на принц Хари. Той е толкова секси. Той е моят любимец сред британското кралско семейство, така че никой да не ми го пипа", заяви Кийша, цитирана от "Монитор".

Певицата, която е на 26 години, се гордее, че е момиче от лондонската работническа класа.

Преди време тя се запознала с принц Хари, който също е на 26 години, в нощен клуб в квартала Сохо и оттогава бленува да се обвърже с него.

Британските традиционалисти и консервативните членове на кралската фамилия склониха да приемат дългогодишна любовница да стане законна съпруга на принц Чарлз, както и обикновената им сънародничка Кейт да бъде един ден тяхната нова кралица Катрин. Но те едва ли са готови за цветнокож член на британското кралско семейство, коментират анализатори.

Кийша е дете на родители, пристигнали от Ямайка. Когато й припомнили, че принц Хари често има изцепки, като обличането на нацистка униформа за един карнавал, Кийша веднага го защитила и заявила, че всички млади хора правят грешки и това не е болка за умиране.

Междувременно братът на принц Хари – Уилям, продължава трескавата подготовка за сватбата с приятелката си Кейт Мидълтън.

Той попари коментаторите, че мисли да става крал вместо баща си престолонаследника принц Чарлз. Уилям знаел какво е мястото му в кралското семейство и си давал сметка, че е на по-ниско ниво в списъка за унаследяване на престола, и няма никакво намерение преждевременно да се изкачва в британската монархическа йерархия, казва сътрудникът на принц Уилям.