Изящен дизайн, мощна технология и разкош, побрани в един смартфон: Giorgio Armani Samsung GALAXY S.

Дизайнът на тялото на телефона, дело на Giorgio Armani, е снабден с блестящ дисплей SUPER AMOLED, с чудесен образ дори и при директна слънчева светлина, и с редица интелигентни функции като integrated messaging, SWYPE клавиатура за писане в движение, Android market™ и други.

Изящен дизайн - същността на Armani!

Външността на Giorgio Armani Samsung GALAXY S въплъщава квинтесенцията на изяществото на Armani. Прибавяйки усещане за уникалност, изящният гръб на телефона е украсен с фигурално метално покритие, по проект на Armani. Новият Armani Samsung GALAXY S е тънък и елегантен, едва 9.9 мм!, което го прави перфектният аксесоар!

Интелигентни функции – смарт начин на живот!

Giorgio Armani Samsung GALAXY S предлага интелигентни функции, с които ще сте винаги на линия. Услугата Social Hub с integrated messaging синхронизира телефонния указател, календар, история и SNS в едно цяло.

Персонализирани функции – индивидуален допир

Giorgio Armani Samsung GALAXY S е снабден с Android Market™ и с магазина за приложения Samsung Apps, така че всеки потребител може сам да избира измежду безбройни приложения като utility apps, игри, здраве и лайфстайл, e-книги и др. Интерфейсът, чийто дизайн също е дело на Giorgio Armani, предлага селекция от ексклузивно съдържание като рингтонове, шрифтове, включване/изключване на анимацията и др.

Телефонът Giorgio Armani Samsung GALAXY S ще бъде наличен в бутиците на Giorgio Armani и във всички големи магазини за мобилни телефони в Италия още от началото на декември, а от 2011 г. телефонът ще гастролира по всички световни пазари.

Източник: