Анджелина Джоли и Брад Пит се погрижиха сина им Пакс да си изкара един незабравим рожден ден като го заведоха на специално пътешествие с лодка в Париж, пише "Дейли мейл".

Пакс, който вчера стана на 11 години, празнуваше заедно с брат си Мадокс, на 9 г., и със сестрите си Захара, на 5 г., и Шайло, на 4 г., на лодка по река Сена.

Семейството нае лодката „Жозефин” по случай празника, на който имаше специална торта за Пакс, както и балони с надпис „Честит рожден ден!”.

Семейството се беше облякло стабилно за пътуването си, Анджелина в жълтеникавокафяво палто с колан, а Брад в черно яке с качулка и черен каскет.

Те очевидно се забавляваха, като Анджелина сочеше някои от гледките на децата, а Брад снимаше с камера дъщерите си на палубата.



*Пътешествие по Сена: Анджелина Джоли и Брад Пит тръгват на пътешествие с лодка в Париж, заедно с децата си Мадокс, Пакс, Захара и Шайло

Като че ли двегодишните им деца Вивиан и Нокс не присъстваха на тържеството.

Анджелина е в Париж, за да представи филма “The Tourist”, в който си партнира с Джони Деп, а Брад е там заради анимационния филм “Megamind”.



*Момиченцата на татко: Брад изважда камерата, за да заснеме дъщерите си Захара и Шайло на палубата



*Ах, каква хубава гледка: Актрисата гледа замислено небето над Париж, обградена от празничните балони за Пакс

По-рано двойката е завела двете си дъщери на коледни покупки из френската столица, съобщава сп. People.

Момиченцата са забелязани да пробват дрехи, като продавач в бутик Bonpoint твърди, че Шайло си е взела панталони и „чифт ботуши в зебров десен”. А Захара си е избрала „черни велурени ботуши и рокля”.

„Анджелина беше страхотна” – споделя един от продавачите. „Много е търпелива, тя е майка, която сама върши нещата, уверявайки се, че всичко е по мярка”.

А Брад „беше много сговорчив, страшно учтив и се държеше страхотно с момичетата” – добави друг продавач.



*Добре загърнати: Брад и Анджелина носеха топли палта по време на семейното им пътуване, а Шайло и Захара бяха с цветни шапки



*Хайде да се повозим: Докато държи Захара, Анджелина помага на най-големия си син Мадокс да слезе от лодката, а междувременно Брад носи Шайло

Шайло е поискала чифт средновековни рицарски туники за себе си и за брат си Пакс, като се твърди, че си е избрала и гигантски пластмасов крокодил.

„На Нокс ще му хареса” – казала тя на продавачите.

Според слуховете семейството не е чествало Денят на благодарността, защото Анджелина „мрази този празник и не иска да участва в пренаписването на историята, за разлика от много други американци”.

Обаче Брад като че ли опровергава мълвата с изказването си пред репортер: „Не съм много сигурен къде ще бъдем на този ден, но да, със сигурност ще сме отвъд океана”.

„Ще изнамерим пуйка отнякъде”.

“The Tourist” излиза по кината в Америка на 10-ти декември.



*Пълен напред: Семейство Джоли-Пит се наслаждаваше на пейзажа около себе си в малката речна лодка „Жозефин”