Кели Брук пак залюби ръгбист. Четири месеца след драматичната раздяла с Дани Сиприани сексапилната актриса и модел бе щракната от папараци да се гушка и целува с Том Евънс, бивш съотборник на нейното екс-гадже.

И въпреки че все още няма официално потвърждение, че те са двойка, снимките говорят достатъчно за чувствата, бушуващи в сърцата им. Кадрите са заснети миналата сряда в любимия на Кели хотел "May Fair" в Лондон, където тя втора поредна нощ празнуваше 31-ия си рожден ден.

Г-ца Брук очевидно е фен на спортовете, в които има пряк контакт. Затова може би тя милва изпъкналите бицепси на Том, докато той се наслаждава на прекрасната гледка пред очите му и нежно обгръща кръста й с ръка.



25-годишният бивш шотландски национал по ръгби беше засечен в компанията на Кели и в ранните часове на вчерашния ден, когато двамата се забавляваха в пъба Punch Bowl. Евънс е играл за Лондон Уаспс заедно с бившия на актрисата - Дани Сиприани, от 2004 до 2006 година. Той обаче бе принуден да се откаже от спорта, след като почти си счупи врата през февруари тази година.

"Двамата бяха абсолютно погълнати един от друг, непрекъснато се целуваха, прегръщаха и въобще не ги интересуваше кой ги гледа. Те се смееха, разменяха си закачки и си личеше, че си прекарват страхотно заедно", довери пред английските медии очевидец.

Кели Брук и Дани Сиприани се разделиха изненадващо през юли след 2-годишна връзка и слухове за предстояща сватба. Сега той живее в Австралия и играе за Мелбърн Ребълс, а красавицата дълго тъжеше по него.

Sportal.bg