Принцесата на българската лека атлетика Ивет Лалова планира брак и бебе, но след Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Спринтьорката е запознала семейството си с плановете си, а за тяхното осъществяване главната роля ще изпълни 29-годишният й колега в късите дистанции Симоне Колио.

Лалова е интимна с италианеца още от пролетта на миналата година. Атлетът е родом от миланската провинция Чернуско сул Навилио, а личните му резултати са 10, 06 сек. на 100 и 20,84 на 200 м. Миналото лято италианецът бе в София, където спечели световната титла за военни на 200 метра.

Секси атлетката е взела решение, че Симоне ще бъде последния мъж в живота й. "Вече съм на 26 и искам да създам свое семейство. Бебето отдавна ми е мечта, но със Симоне ще работи по въпроса след игрите в Лондон", признала пред свои близки Ивет.

При последната визита на Колио у нас той минал с отличие първия тест на бъдещия си тъст.  Бащата на Лалова подложил кандидат-зетя на изпит по надпиване с ракия.

Симоне е четвъртия сериозен мъж за Ивет. Актьорът от "Забранена любов" Ники Илиев и Еди Казасян-младши са й бившия любовници.

Спринтьорката, която с постижението си от 10,77 секунди на 100 метра през 2004 г. спечели прозвището "най-бързата бяла жена в света", имаше връзка и с тъмнокожия американски атлет Ърнест Уигинс, но заради голямото разстояние тя не просъществува дълго.