Камелия се самоназначи на поста министър на вътрешните работи. Откакто с Цветан Цветанов заснехме благотворителния клип за деца на загинали служители на МВР, всички се юрнаха да търсят приликата помежду ни.

А то е ясно като бял ден - той е властта в политиката, а аз съм вътрешния министър на чалгата, заяви Камелия пред "Марица".

През смях знойната блондинка успокои гражданите, че няма намерение да навлиза в дебрите на политиката, още по-малко да катурне настоящия шеф на МВР.

Русото изкушение призна, че няма афинитет към властимащите, тъй като според нея не се е родил български политик, надарен със сексуално излъчване. В тези хора има стабилност и решителност, но няма секс. Или поне аз не го виждам. Не бих снимала еротичен клип към свое парче в компанията на бивш или настоящ политик. Даже и с Бойко Борисов, отсече певицата.

13-а поредна година единственият мъж в живота й е Цветин, когото Камелия все по-често се надява да дари с дете. Правим секс като луди и не се пазя, но знаете, че бременността е Божа работа. Въпреки всичко имам усещането, че скоро ще му родя момиченце, надява се певицата.