Ирен Онтева събра очите на актьора Калин Врачански и бившата си половинка Христо Сираков, който е баща на детето, като свика поне 101 убийствени манекенки на едно място.

Изключително рядко топмоделите на България могат да се видят накуп, но когато се случи, пеят и танцуват до пълно изтощение, както направиха снощи на Бялото парти в пиано бар Khalifa.

Те поляха завръщането на колежката си Ирен Онтева от Италия в България. Гостите дори отмъкваха микрофона от Илиян Михов-Баровеца и новата му дуетна половинка, за да демонстрират, че ги бива и за певици. Оказа се, че пиано барът е най-актуалният сборен пункт за моделките.

Дори отявлени ценители на женската хубост като новия секссимвол Калин Врачански и Христо Сираков, носещ съвсем заслужено прякора Ицо Стоте манекенки, останаха ошашавени от разнообразието от красавици.

Цеци Красимирова се появи с млад левент, който не откъсваше очи от нея, а няколко момчета бяха заобиколили Мис България 2001 Ивайла Бакалова.

Сред моделките блесна и водещата на „Звезден прах” по телевизия bbt Ева Кикерезова, а Жасмина от „Сделка или не” се беше маскирала като брюнетка. Мисис Вселена 2007 Елеонора Манчева и Мис България 1999 Елена Ангелова не само се появиха целите в бяло, но и с бели калии в ръцете.