Спряганата за новата победителка в конкурса "Мис Плеймейт" Благовеста Бонбонова вече има солиден стаж в леглата на родните футболисти.

Обратнопропорционално на миниатюрния й ръст, танцьорката се слави с голяма уста, с която плямпа без свян се сексуалните си подвизи.

Кандидатката за мястото на Златките се похвалила в компания, че няма футболист в националния отбор, на когото да не е показала виртуозни техники, практикувани най-вече по тъмно.

"Отдавна не съм била с някой национал, защото минах всичките. Лотар Матеус няма ли да повика някой нов?!", изцепила се устатата бръмчалка от Ямбол.



Говори се, че сред баджанаците в националната селекция по линия на Благовеста са двама от най-големите плейбои Ники Михайлов и Благо Георгиев. Съвсем скоро плеймейтките бяха в непосредствена близост до лагеруващите национали в Правец, така че се очаква да излязат наяве и новите попълнения, пише в. "Уикенд".

Благовеста претендира, че е много оборотна и е майсторка на френските ласки. Тя не се свени да обслужва избраниците си навсякъде дори и по тоалетните на фолк заведенията. Според източници там прикоткала футболист на Левски, когото задоволила устно и след това пуснала език на негов съотборник.

Sportal.bg