По примера на групи като "Металика" и българските рокаджии най-после ще свирят със симфоничен оркестър.

Това ще стане на Коледа, когато Милена, Фънки, "Ахат" и още десетина известни бг рок банди и певци ще пеят заедно в зала "Универсиада".

На шоуто освен класици на рокендрола у нас като Буги Барабата, Васко Кръпката, Валди Тотев и Кирил Маричков ще можем да видим и млади групи като Odd Crew. С Милена и "Ревю" на една сцена ще пее и победителят от "Мюзик айдъл" Тома. Феновете на рок музиката със свои песни ще зарадват и пънкари като Пецко, Кольо Гилъна, ска банди като "Уикеда" и "Обратен ефект", както и известните със своите нецензурни текстове "Черно фередже".

Организаторите от Mr. Rock Music и Столичната община обещават концертът на 25 декември да продължи часове, а началото е планирано за 19 часа. Заедно с рокаджиите в "Универсиада" ще свирят и музикантите от Нов симфоничен оркестър, които ще придадат на популярни песни като "Ха-ха" и "Черната овца" доста нестандартно звучене. Черните овце на българския рок няма да пропуснат да почетат Коледа и шоуто на 25 декември ще бъде съпроводено с празнични костюми, декорация и красиви светлинни ефекти.