Миглена Ангелова се готви за четвъртия си развод. Само 4 години след като се омъжи за охранителния бос Живко Чакръкчиев, някогашната водеща на “Искрено и лично” готви раздялата си с него, пише столичен таблоид, цитиран от БЛИЦ.

Оперената дама се страхувала да признае дори и пред най-близките си, че бракът й хич не върви. Двамата отдавна спели в различни стаи. Мадам “Искрено и лично” била взела окончателното решение за раздяла, но все още не била изнесла целия си багаж от дома на беловласия си съпруг.

Тайно се надявала Живко да я потърси и, падайки на колене, да я моли за връщане в къщата му. Запознати с неговия нрав пък твърдят, че той отдавна не питаел топли чувства към изгората си, защото бил отегчен от истеричния й характер.

Миглена пък се притеснявала, че този път хората ще я помислят за невменяема, защото се жени и развежда за всеки, който й предложи любов.

Снимка: Bulphoto
Дамата изпаднала и в тежка психическа криза и от факта, че нито една телевизия не й предлага авторско предаване. Тя недоумявала как така талантът й ще остане затворен между четирите стени на апартамента. За кибиченето си у дома тя обвинявала глупавите продуценти, които плъзнали напоследък из всички електронни медии.