Парис Хилтън е известна още откакто се е родила, така че вече трябва да е разбрала как трябва да се облича за пред фотографи.

Но 29-годишната светска личност явно бе забравила всичките си модни правила и се появи в Лос Анджелис облечена в черен клин, който се оказа прозрачен под ослепителните светкавици на фотоапаратите.

Както и да е, хотелската наследница май не забеляза гафа си и весело трупаше в колата купищата торби с покупки след шопинга с майка си Кати и сестра си Ники.

Триото, което се беше пременило за сериозни покупки, изглеждаха почти еднакви с тъмни очила, клинове и якета.



*Упс! Черният клин на Парис Хилтън се оказа прозрачен под светкавиците на фотоапаратите по време на покупки из Лос Анджелис



*Внимавай, Парис! Несъзнавайки гафа с облеклото, хотелската наследница се наведе, за да вдигне нещо от земята

По късно към разходката се присъедини и семейната им приятелка Брук Мюлер, която напоследък не е в особено добри отношения със съпруга си Чарли Шийн.

Те пазаруваха най-много от "Joans on Third" в Западната част на Холивуд, Калифорния и се натовариха с тежки чанти.

Парис коментира в Tweeter: Тъкмо пазарувахме с мама, Ники Хилтън и Брук. Обичам да пазарувам с Ники, тя има страхотен вкус!



*Модно: Все пак светската знаменитост изглеждаше сравнително добре в черната тениска, високите обувки и шапката си на леопардови щампи

След няколко часа те напуснаха магазина, прегърбени под тежестта на чантите си, но тъкмо навреме за един освежаващ обяд.

Заетата Парис снима в момента новото си риалити шоу.

Тя публикува в Tweeter: Толкова съм развълнувана за новото ни шоу! Снимките вървят чудесно! Голям купон е! Просто невероятно!



*Ето ги и Хилтън: Парис, Кати и Ники обиколиха магазините в Западен Холивуд



*Шопинг терапия: Семейството бе придружено от Брук Мюлер, съпругата на Чарли Шийн, с когото в момента не е в добри отношения

Но животът ù не е само забавления – тя също така трябва да върши и обществено полезен труд и да чисти надраскани с графити стени заедно с "Холивудския разкрасителен тим" по заповед на съда.

Парис бе осъдена на обществено полезен труд, след като се призна за виновна по две обвинения – за притежание на наркотици и за възпрепятстване на органите на реда. Но тя успя да избегне затвора.

Пусната е условно на свобода за една година, като трябва да завърши програма за рехабилитация на злоупотребяващи с наркотици, да плати глоба от 2000 долара и да извърши 200 часа обществено полезен труд.



*Кралица на покупките: Парис се натовари с чанти с покупки