Звездите Деми Мур, Джесика Алба и Рене Зелуегър дадоха своята подкрепа на Церемонията на героите на CNN в Лос Анджелис, пише "Дейли мейл".

48-годишната Деми, изглеждаше по-млада от всякога на червения килим в прилепнала мини рокля на събитието, в чест на обикновените хора и техните героични постъпки.

Звездата от "Ангелите на Чарли", която беше без съпруга си Аштън Кътчър, описа вечерта като "могъща нощ на надеждата и вдъхновението".

Майката Джесика Алба, на 29, остави дъщеря си Онър вкъщи, за да позира в рокля на Rachel Comey с телесни обувки на висок ток Louboutin.

*(Л)Деми Мур изглеждаше невероятно на червения килим на събитието на CNN(Снимка: Getty Images/ Guliver), (Д) Елегантна мама: Джесика Алба в рокля на Rachel Comey

41-годишната Рене, сияеше в розова сатенена коктейлна рокля на Caroline Herrera, също без половинката си – звездата от “The Hangover” – Брадли Купър.

Още по-сияеща беше 45-годишната Мариса Томей, която беше облечена в искрящ оранжев тоалет и се усмихваше широко на камерите.

44-годишната Хали Бери пък избра бяла рокля с едно рамо на Alberta Ferretti.

*(Л-Д) Рене Зелуегър сияеше, докато позира в прилепналата розова коктейлна рокля, Мариса Томей облечена смело въпреки дъждовното време в оранжева рокля, която очертава фигурата и Хали Бери в бяла рокля с едно рамо 

Джерард Бътлър, който отпразнува 41-вия си рожден ден с певеца Джон Майър в Ню Йорк тази седмица, се появи преобразен, личеше си, че е свалил килограми.

Актьорът от „300” в момента играе легендарния шотландски поет Робърт Бърнс в новия филм „Бърнс”.

Промяната във външния му вид се виждаше както в лицето, така и в елегантната му осанка, облечен в тесен костюм.

Също пред камерите на влизане позираха Джон Бон Джоуви и АннаЛин МакКорд. Анна изглеждаше особено удобно в мокрото ноемврийско време, с пухкави краища на ръкавите на роклята й.

Актрисата  изглеждаше щастлива и усмихната, въпреки скорошната си раздяла със звездата от „Здрач”, Келан Лъц.

*Красиви хора: Джерард Бътлър, Джон Бон Джоуви и АннаЛин МакКорд също присъстваха на събитието

Но на червения килим нямаше само звезди от киното и малкия екран.

Петте чилийски спасителя на затрупаните миньори бяха наградени и съпроводени от самите миньори.

Чилийската група са на турне в Лос Анджелис, спонсорирано от CNN и за повечето от тях това е първото излизане от Чили.

В един момент, домакинът на събитието, Андерсън Купър от CNN приветства всички на сцената за продължителни овации. А един от миньорите дори записа Джон Бон Джоуви на видео с телефона си.

Всяка година CNN награждава десет човека, които са подобрили живота на други.



Съединени сили: Петте чилийски спасителя на затрупаните миньори държат спомен от минат
а (Снимка: Getty Images/ Guliver)



Възтържествуване: Чилийските миньори и техните спасители позират заедно на червения килим (Снимка: Getty Images/ Guliver)