Бедната Ева Лонгория! 35-годишата холивудска актриса горчиво съжалява, че не е напуснала по-рано съпруга си Тони Паркър.

Звездата от "Отчаяни съпруги" посвети 7 години от живота си на френския баскетболист, като в почти четири от тях двамата официално бяха семейство.

"Вълкът козината си мени, но нрава не! За съжаление, измамникът винаги си остава измамник", заяви пред американските медии приятел на чаровното миньнонче, припомняйки, че Тони бе запозодрян в изневяра само пет месеца след сватбата му с Лонгория.

Тогава Ева послуша сърцето си. И сбърка. Тя даде на Тони втори шанс, въпреки твърденията на френската манекенка Александра Паресан, че е имала връзка с Паркър. Красавицата хвърли бомбата, че баскетболистът я заглеждал още на сватбата му с актрисата, след което редовно започнал да й звъни по телефона и да й изпраща съобщения. По нейните думи Тони искал да кривне, защото актрисата не обичала да прави някои неща в леглото - например секс пред огледалото. Освен това Ева смятала, че спермата причинява акне...



Паркър обаче категорично отрече да е имал вземане-даване с моделката, а Лонгория го подкрепи. "Тогава Ева застана зад мъжа си, тъй като дълбоко вярваше в брачната институция. Просто тя избра да повярва, че съпругът й е бил невинен", заяви същият източник.

Актрисата промени мнението си след последните разкрития в пресата. "Не си мислете, че тя реши да се откаже от брака си само заради няколко sms-а. Зад тази история има много, много повече от това. Ева не е взела решението си с лека ръка. Има неща, за които тя никога няма да говори пред журналистите. Тя е твърде далече от жените, които вадят кирливите си ризи в публичното пространство. Ще кажа само, че Тони отлично знае какво й е причинил и това не е първият му път. Нямаше да е и последният. Доверието между тях беше разбито, също както и сърцето на Ева."

Сега Ева Лонгория иска да заличи всеки спомен за съвместния й живот със звездата на Сан Антонио Спърс. Докато беше щастливо влюбена, тя си направи две татуировки, които сега иска да отстрани. Тя дори вече се е консултирала с най-добрите специалисти по премахване на рисунки върху тялото в Холивуд. Ева има цифрата 9 на врата си, която съответства на номера на екипа на Тони. От вътрешната страна на ръката й пък с римски цифри е пресъздадена датата на сватбата им - 7 юли 2007 г.

Източник: