Бившият мъж на скандалната “порноадреналинка” Яна е бил пребит!

Такъв слух тръгна, след като миналата седмица Ивайло Лаков бе засечен пред лекарски кабинет в болница “Токуда” с насинено лице, пише blitz.bg.

“Ивайло явно се беше бил, защото слепоочието му беше синьо-червено. Като влезна в кабинета, където ме преглеждаха, му казаха, че има не знам си колко счупени ребра! Честно казано, не знам какво е намерила Яна в него. Висок е най-много 155 см., с тяло на петокласник. Та в тоя ред на мисли, по-скоро са го били, а не се е бил”, разкри в сайта bgmamma столичанка.

Очевидци коментираха помежду си дали “бушонирането” на Ивайло има нещо общо с войната, която той води с майката на детето си – ексадреналинката Яна Христова.

Припомняме, че през септември тя обвини бившия си годеник, че е отвлякъл сина им Емил.

„Това не е отвличане”, твърдеше дизайнерът, въпреки че адреналинката не беше виждала детето си вече повече от два месеца.

В крайна сметка след дълги медийни панаири едногодишният Емо беше върнат на Яна в присъствието на прокурор.



Няколко месеца по-рано танцьорката бе завела дело за домашно насилие срещу Ивайло и съдът издаде ограничителна заповед да не доближава на повече от 100 метра от нея.

Малко след това в Интернет се появи домашно порно, в което Яна прави секс с друг мъж. Тогава тя обвини Леков, че е откраднал горещото клипче от компютъра й.

Освен това тя заяви, че бившият й годеник имал гей наклонности, тъй като нощем гледал порно с мъже, вместо да я люби.

Ивайло пък от своя страна я нарече лека жена и я обвини, че е зарязала бебето си, за да “бръмчи” по нощните барове по морето. Той обяви публично, че Яна била опасна за малкия Емо, защото стандартът й на живот бил нисък, както и моралът й.

Лаков се оплака още, че адреналинката си е хванала нов приятел и той започнал да получава заплахи и обиди и от двамата.

Снимки: Bulphoto