Мария разкри пред камерата на Signal.bg, че през януари ще ни сюрпризира с две нови песни.

Едната от тях е отново дело на Кости, а за другата певицата се е доверила на набиращия все по-голяма скорост Спас Лазаров. Римите на двата сингъла са сътворени от Мариета Ангелова.

"Имам два нови проекта, с които ще се запознаете през януари. Едната е авторско парче на Кости. Ако кажа, че прилича на нещо мое ще излъжа, ако кажа, че прилича на някоя от песните на моите колежки, също няма да бъда искрена. Песента е много модерна, така както само Кости може да ги прави нещата. Мисля, че това е човекът, който обърна нова страница в нашата гилдия като музика и аранжименти. Песента ще бъде по текст на Мариета Ангелова. Очаквам да я запиша първите дни на декември, а в началото на януари ще ú заснема видеоклип" - споделя Мария пред Емилия Стоянова.

"Второто парче е на български автор - Спас. Той написа през годината едни от най-големите хитове. За тази песен мога да кажа работното заглавие. В тази песен и в този клип ще има много големи изненади. Ще има нещо, което ще предизвика истинска бомба. Заглавието е "Кво правим с'а". Това е заглавието, но работното. Такова е, защото с Мариета обичаме да си правим майтап с това" - разказва певицата.

Мария е категорична, че двете парчета, които ще се появят през януари по никакъв начин няма да си пречат. "Коренно различни са една от друга" - категорична е звездата. Вижте повече в репортажа на Емилия Стоянова.

Източник: Signal.bg