Чарли Шийн заведе дело срещу порноактриса с обвинението, че тя се опитала да го изнуди за 1 млн. долара, съобщи Ройтерс. Жената твърдяла, че той я заплашвал и насилвал в хотелска стая в Ню Йорк по-рано тази година.

Делото е заведено в съда в Лос Анджелис, а в деня, в който му беше даден ход, Капри Андерсън участва в шоуто "Добро утро, Америка" и заяви, че тя също ще съди Шийн, заради когото несправедливо е била задържана.

В основата на съдебните нападки между двамата е случай от октомври, когато Шийн беше открит от полицията пиян и неспособен да говори в разбит апартамент в нюйоркския хотел "Плаза". Тогава обаче той не е арестуван, нито пък срещу него са повдигнати обвинения. Актьорът беше отведен в болница и освободен, а говорителят му обяви, че е пострадал от алергична реакция от лекарства, пише "Дневник".

Версията на Андерсън обаче е друга. Според интервюто й в "Добро утро, Америка" са й били обещани 3500 долара, за да вечеря с Шийн в ресторант. Там актьорът се появил много пиян и говорил "вулгарно". Когато се върнали в хотелската стая, според версията на актрисата, Шийн смъркал "бяло прахообразно вещество", докато тя започнала доброволно да търси романтика с него.

Тогава обаче холивудската звезда я сграбчил и започнал да хвърля предмети по нея, след което тя успяла да се заключи в банята и да се обади на приятел за помощ.

В иска си срещу нея обаче Шийн твърди, че Андерсън, чието истинско име е Кристина Уолш, е "изфабрикувала сензация". Според версията му двамата са прекарали доброволно две нощи заедно, след което тя е решила, че това е шансът й да забогатее и да стане известна.

Звездата от "Двама мъже и половина" през август беше признат за виновен по обвинение, че е бил третата си съпруга Брук Мюлер, а през декември 2009 г. беше осъден на тримесечна пробация заради употреба на наркотици и алкохол. В момента тече бракоразводното му дело с Мюлер.