Вероятно в старанието си да отмъкне титлата „Кралица на промяната” от Мадона, Риана представи пореден дивашки имидж, пише "Дейли мейл".

Изпълнителката пристигна на Американските музикални награди, перчейки се с огнено-червените си къдрици в стил 80-те.

Риана не изневери на провокативния си стил като носеше полупрозрачна рокля с гол гръб на дизайнера Ели Сааб, като впоследствие я замени с оскъден тоалет на сцената на Лос Анджелис Нокиа Тиътър.

При представянето на хитовете си от изминалата година, 21-годишната звезда носеше грабващо окото оскъдно черно-бяло горнище и разноцветен шал около кръста си, под който се показваха черни секси панталонки.



*Динамично: Риана заплени публиката на 38-мите Американски музикални награди, като откри шоуто с микс от някой от песните, включени в новия й албум “Loud”



*Танци в ритъма на барабаните: Риана представи микс от свои хитове на Американските музикални награди в Лос Аджелис

Тя откри церемонията от върха на дърво, пеейки акапелно “Love the way you lie (Part II)”, облечена в семпла червеникава рокля.

Вижте видео:

След това по доста зрелищен начин тя слезе от него, обвита в гъста мъгла, и в многоцветното си облекло се втурна в енергично изпълнение на “What’s my name”, последвано от “Only girl in the world”.

Изпълнението й приключи с изстрелване на фойерверки по време на изкатерването й обратно на дървото, откъдето прие бурните овации на публиката.



*От девица до дива: Риана стоеше на високо преди да се втурне в енергичното си изпълнение



*Тя откри церемонията: Певицата изпълни микс от хитовете си “What’s my name”, “Only girl in the world” и “Love the way you lie”

По-рано същата вечер Риана озари червения килим в полупрозрачна рокля с гол гръб от тънка прозрачна материя на дизайнера Ели Сааб, украсена с дантелени бродерии.

Тя се премени в по-семпла зелена рокля с един ръкав на същия дизайнер, за да приеме наградата за най-добра Соул/Ар енд Би изпълнителка, като заяви: Това е удивително!

В последно време звездата от Барбадос не спира да сменя прическите си: тя пробва изкуствени удължения, беше чуплива, както и късо подстригана, но винаги огнено червена.

По-рано певицата беше с дълга права коса, в стил „Боб”, с подкъсен перчем, както и полу-обръсната.



*Предизвикателна: На червения килим Риана шашна хората със своята всичко-се-вижда рокля с гол гръб на дизайнера Ели Сааб

Напоследък хитовата изпълнителка разбунва духовете с откровено сексуалните си начинания, като например горещата фотосесия за новия й албум, в която певицата позира полу-гола.

По време на церемонията Риана си имаше конкуренция в лицето на Кристина Агилера, Фърги и Кейти Пери, които също надянаха разнообразни стъписващи одежди по време на своите спиращи дъха изпълнения.

Кристина Агилера носеше черно боди, черни мрежести чорапогащи и черни ботуши до коляното на висок ток по време на смайващото изпълнение на новата си песен “(Express) Burlesque”.



*Родена за сцената: Кристина Агилера носеше черно боди, черни ботуши до коляното на висок ток и черни мрежести чорапогащи по време на изпълнението на новата си песен “(Express) Burlesque” на Американските музикални награди



*Спираща дъха: Изпълнителката поднесе емоционалното си изпълнение в атмосфера, наподобяваща стриптийз клуб

Певицата се качи на сцената заедно с армията си от танцьори, като декорът наподобяваше стриптийз клуб.

Вижте видео:

Кейти Пери щурмува сцената след като слезе от звезда, за да изпълни “Firework”: новият сингъл, включен в суперуспешния й албум “Teenage dream”.

Вижте видео:

Прясно омъжената г-жа Ръсел Бранд пя сред дъжд от фойерверки, облечена в блестящ червен прилепнал костюм, а в края на изпълнението танцьорите й я вдигнаха във въздуха.



*Бляскава: Кейти Пери изпълни новия си хит “Firework”, облечена в блестящ червен и доста секси тоалет

Звездата излезе на сцената в прилепнал червен тоалет.

*Високо издигане: Изпълнението на Кейти Пери приключи, когато танцьорите й я вдигнаха във въздуха

По-рано изпълнителката се появи на червения килим в розова рокля без презрамки:

*Знаменити приятелки: Приятелките Кейти Пери и Риана бяха сгащени зад кулисите по време на шоуто

Фърги също се отчете по време на доста динамичното изпълнение на Black Eyed Peas “(This Time) The Dirty Bit”.

Вижте видео:

Облечена в разноцветна рокля с ресни, звездата се присъедини към останалите членове на групата, за да приеме наградата за „Най-добра група/дует”.

*В цветовете на дъгата: Фърги носеше разноцветна секси рокля по време на изпълнението на новия сингъл на Black Eyed Peas



*Победители: Бандата на Фърги, Black Eyed Peas, грабна приза за най-добра поп/рок банда

Певецът Уил Ай Ем използва случая да рекламира предстоящия им албум “The Beginning”, който излиза на пазара на 30-ти ноември.

Шоуто беше изпълнено с незабравими изяви. Майли Сайръс атакува сцената с мрачното си изпълнение в готически стил, като изпя баладата “Love & Forgiveness”, облечена в ефирна черна рокля.

Вижте видео:

Тейлър Суифт също затвърди платинения статус на новия си албум “Speak Now” с изпълнението си на баладата “Back to December”, която е част от албума.

*Млад талант: Майли Сайръс в изпълнение на баладата “Forgiveness and Love”, облечена в ефирна черна рокля, а наградената Тейлър Суифт изпя “Back to December”, песен от нашумелия й албум “Speak now” (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Преди него, за трета поредна година тя получи статуетката за най-добра кънтри певица.

Вижте видео:

„Просто искам да благодаря на феновете си” – каза тя. „Вие ме разбирате и знаете откъде съм тръгнала. Благодаря ви за цялата подкрепа за новия ми албум.”

Бременната Пинк също бе една от атракциите на сцената.

Тя реши да остане здраво стъпила на земята при изпълнението на най-новата си песен “Raise Your Glass”, за разлика от изпълненията й напоследък, които са все във въздуха, но това не й попречи да изправи на крака публиката със супер енергичното си изпълнение.

*Пинк куфее по време на изпълнението си

Вижте видео:

Кеша, вероятно в старанието си да компенсира отсъствието на Лейди Гага, представи най-странното изпълнение за вечерта.

*Стига омраза: Кеша изпя робо-хита си “Take it off”

По време на изпълнението на робо-хита си “Take it off” тя приличаше на извънземно, със снопове светлина на мястото на очите й и с каска на главата си.

Вижте видео:

След това се поразхвърля и остана по огледален тоалет, с което премина към следващата песен заедно с група мъже-танцьори, облечени като нея, с руси перуки и мрежести чорапогащи.

Обаче Джъстин Бийбър беше този, който с един замах прибра всяка награда, за която беше номиниран.

16-годишният тийн-любимец, който ще посети Великобритания, за да пее в следващия епизод на шоуто X-Factor, грабна четири статуетки, включително и най-важната за вечерта: за най-добър изпълнител.

Вижте видео:

Така той надви звезди от ранга на ветераните Еминем и Ъшър, а също и Кейти Пери и Лейди Гага.

Бийбър е най-младата звезда, получила награда в тази категория.

Тийн-идолът тържествува и в категориите „Най-добър поп/рок албум”, „Най-добър по/рок изпълнител”, както и „Най-успешен дебют”.

*Джъстин Бийбър изпълни баладата “Pray” преди да получи четирите си награди, включително и за най-добър изпълнител

„Не мога да спра да се усмихвам! Това е невероятно!” – каза Бийбър при победата си над Еминем и Ъшър в категорията „Най-добър поп/рок изпълнител”.

„Наистина не разбирам как е възможно, понеже си припявам Еминем от три годишен, а пък Ъшър е менторът ми. Това наистина значи много за мен!”

Еминем, заедно с Lady Antebellum, бяха с най-много номинации: 5 на брой.

Но той не си тръгна с празни ръце, а отмъкна два приза, както и Ъшър, който също взе две награди.

Lady Antebellum получиха само една статуетка.



*Сътрудничество: New Kids on The Block и Backstreet Boys закриха шоуто с микс от най-успешните си сингли като “Hangin' Tough” и “I Want It That Way”.

Шоуто завърши с дуетното изпълнение на бой-бандите от 90-те New Kids on The Block и Backstreet Boys.

Те изпълниха микс от най-успешните си сингли, включително “Everybody (Backstreet's Back)”, както и вечния хит “Hangin' Tough”.

Вижте видео:

Двете банди изпяха заедно песента на Backstreet Boys “I Want It That Way” и “Step By Step” на New Kids on The Block, след което се разлетяха конфети и шоуто приключи.