Бременната в шестия месец синоптичка на Нова телевизия Деси Банова хукна по врачки да се консултира относно името на нероденото си бебе.

След като двамата с приятеля й Ивайло разбрали, че ще имат дъщеря, майката си избрала името Стефания, а бащата изобщо нямал претенции, пише blitz.bg.

Суеверната Деси обаче започнала да чете именници в Интернет и скоро открила, че ако кръстиш дъщеря си Стефания, ти я обричаш на нещастие в любовта.

Бъдещата родилка се видяла в чудо и потърсила адресите на известни столични ясновидци, които да й разкрият кои имена имат положителни вибрации.

Мненията на екстрасенсите обаче съвсем се отличавали едно от друго и Банова не знаела на кого да вярва.

"Продължавам да търся подходящо име, което да не носи лоша карма!", призна известната блондинка, която върти сватбена агенция през свободното си време.

Тя обаче и дума не обелва относно собствената си сватба. Според злобари Ивайло още не бил предложил брак на любимата си и отлагал това за след раждането.

Деси дълго време кри бременността си от медиите и шефовете си от Нова телевизия и това не бе особено трудно, тъй като бе качила само 2-3 килограма.

Тя се страхувала да не бъде свалена от екран и после да бъде трайно заменена с друга красавица.

Снимка: Bulphoto