Сияещата от щастие Марая Кери отбеляза началото на празничния сезон с изпълнение в Рокфелер Сентър, Ню Йорк, пише "Дейли мейл".

На сцената, бременната звезда беше прикрила нарасналото си коремче с голямо червено палто, под което носеше черна блуза, клин и ботуши на висок ток.

Тя записваше откъс от празничното предаване „Коледата на Чарли Браун” - част от ежегодната церемония по запалването на коледните светлини в Рокфелер Сентър, която ще се излъчи по-късно този месец.



*Празнично настроение: Марая Кери пя по случай ежегодната церемония по запалването на коледните светлини в Рокфелер Сентър, Ню Йорк



*Купон край елхата: Звездата изпълни новото си коледно парче „О, дядо Коледа!”

41-годишната звезда, която все още пази в тайна датата на термина си, изпълни песента „О, дядо Коледа”, част от новия й албум „Пожелавам ви Весела Коледа”.

Тя посвещава коледния си албум на нероденото си дете.

„Разбрах, че съм бременна докато го записвах” – разкри тя в интервю с Ърни Ди за радио Дисни.



*Марая отдели време да се снима с гигантски Снупи

30-годишният й съпруг Ник Кенън, може и да я нарича „кралицата на Коледа”, но влюбените все още не са решили къде ще прекарат празника.

Марая каза: „Обикновено ходя в Аспен, но тази година не би трябвало да ходя там, защото не мога да карам ски, не мога да правя нищо подобно заради бременността си”.

„Така че просто трябва да измисля къде другаде да отидем”.

Миналия месец Марая най-накрая потвърди бременността си пред шоуто на NBC „Today”.



*В подготовка за бебето: Звездата планува не толкова динамична Коледа тази година, тъй като бременността й е най-важното нещо в момента