Не са много жените на 40 години, които имат смелостта да покажат задните си части пред хората, да не говорим да парадират с тях пред милиони, пише "Дейли мейл".

Така, че сваляме шапка на Кайли Миноуг, която върна стрелките на часовника и пресъздаде дните си от хита „Spinning Around” за новото си видео, като показа известното си дупе за пореден път.

И макар и да минаха 10 години откакто спря дъха на света на попа с тези тийнейджърски златисти секси панталонки, кой може да я вини затова, че иска да покаже такова дупе.

За видеото към новия й сингъл "Better Than Today" от най-новия й албум "Aphrodite", Кайли смени златистите шорти и сексапилния топ за ултра къс бял тоалет съчетан с аксесоар на ресни, изпод който на моменти се вижда бельото й.

*Кайли в „Spinning Around”

42-годишната поп звезда, пресъздаде почти същата поза, която прави във видеото за хитовата й песен от 2000 „Spinning Around”.

*Това изглежда познато: Кайли повдига токчетата си и показва нежните си крака и малко дупе в сцена, която почти съвпада с... позата за клипа й „Spinning Around” отпреди 10 години

В други кадри, поп звездата ходи наперено в сплетена от тънки нишки синя рокля, заобиколена от танцьори, носещи розови пернати украшения по раменете си.

Китаристи куфеят зад нея с каски във формата на Пакман, докато светлини във формата на Мики Маус блестят по-назад.



*Секси: Кайли изкушава с микрофона, докато пее съблазнително пред камерата


*Кайли показва секси дупе и крака в сплетена от тънки нишки рокля



*Кайли докосва съблазнително лицето си с червени ръкавички, докато пее пред камерата

В края на миналата седмица певицата беше заснета как напуска дома си в западен Лондон, изглеждайки секси както обикновено. Тя държеше чаша кафе и криеше изморените си очи под огромни тъмни очила, обута в страхотни тигрови ботушки.

*Тежка нощ, а Кайли? Поп звездата стиска чаша кафе и се крие зад големи тъмни очила докато напуска дома си в западен Лондон

Тя се появи и по BBC 1 за каузата на „Children In Need” (Деца в нужда), като изпълни "Better Than Today", за да подтикне публиката да бъде по-щедра.

*За добра кауза! Кайли се смее заедно с водещите на „Children In Need” Тери Уогън и Тес Дейли

Отново по оскъдно облекло на ресни тя се смееше с водещите Тери Уогън и Тес Дейли, докато четеше на зрителите номерата на телефонните линии за дарения.

Вижте видео:

Кайли Миноуг - "Better Than Today"

Кайли Миноуг - "Spinning Around"