В Холивуд често се налага да спиш с продуцента или с режисьора, за да си уредиш роля в някой филм. Такъв е случаят и с една от най-известната двойка в шоубизнеса - Брад Пит и Анджелина Джоли.

В момента актьорите са в Унгария, където красивата брюнетка прави режисьорския си дебют с филм, разказващ за любовта на двама души по време на войната в Босна. Екипът на продукцията издал пред медиите, че един ден пред тях се появил Брад Пит, облечен и гримиран като за снимки. „Анджелина го нае, но все още не ни е казала каква точно ще е ролята му“, издал човек от екипа.

Междувременно Анджелина Джоли признала в интервю за американско списание, че никога не е планирала да има голямо семейство. „Исках само две деца - едно за мен и едно за половинката ми. Знаех на какво съм способна и с какви отговорности ще ми се наложи да се справя“, споделила актрисата.

„Като родител просто знаеш, че трябва да отделяш по страшно много внимание на детето, без да ощетяваш в това отношение братчето или сестричето му. Когато с Брад се почувствахме способни да се грижим за повече деца, а не само за Мадокс и Захара, първо на бял свят дойде Шайло, после осиновихме Пакс, а накрая родих и близнаците Вивиен и Нокс“, обяснила Анджелина Джоли.

Източник: bliasak.bg