Един от най-известните световни супермодели Наоми Кембъл продължава да сътрудничи с двойката Dolce&Gabbana, този път в ролята на промоутър на тяхната най-нова колекция очила Animalier.

Творчество, обаяние и чувственост – това са основните точки на новата изключителна колекция очила на Dolce&Gabbana. Заедно с неотразимите възбуждащи цветове каквито са небесносиният, червеният, лилавият, зеленият и жълтият, тази класическа колекция е и забавно преобразяване, готова да съблазни всички жени, които искат на неповторим начин да покажат собствен стил.

Този модел, изработен от ацетат, с квадратна съблазняваща форма, е много лек и удобен. Емблемата Dolce&Gabbana на дръжките на очилата е поставена много дискретно, а от вътрешната страна се намира елегантна златна плочица с лазерно гравирана емблема. Моделът е в ексклузивните Animalier цветове, които влючват червено, лилаво и небесносиньо.

Моделът Dolce&Gabbana aviator в ексклузивни Animalier цветове е съвършен за тези, които искат да съчетаят елегантност и чувственост. Декориран е с малки 3D емблеми на дръжките и с лазерно гравирана емблема върху златна плочица от вътрешната страна. Цветовете, в които е изработен са лилав, червен и жълт.

Дамски очила с голяма рамка, чиято дебелина на предната част е допълнително подчертана с мостри около ръба. Стилът на Stil Dolce&Gabbana е съвършено интерпретиран чрез богатство от детайли, включващо релефна емблема на дръжките и гравирана от вътрешната страна върху златна плочица емблема, а всичко в комбинация със специален Animalier избор на цветове. В широкия спектър на предлаганите цветове се изтъкват лилавият, червеният и зеленият.