Тя стана известна с ролята си на бляскавата и модерна Мариса Купър от сериала „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите”, пише "Дейли мейл".

Но след като задълженията й към сериала приключиха през май 2006 година, Миша Бартън явно го раздава доста небрежно що се отнася да външния й вид.

Красивата по принцип 24-годишна актриса беше забелязана в окаян вид и без капчица грим, докато се беше запътила към западен Холивуд за бърз обяд.

Актрисата изглеждаше доста уморена, а челото и брадичката й бяха „нападнати” от петна и пъпки.



*Без грим: Миша Бартън без капчица грим на път за Лос Анджелис за бърз обяд

Облечена в къса лятна рокля и равни кожени пантофки, Миша говореше по телефона докато се упътваше към кафе Real Food Daily и носеше странна, квадратна дамска чанта, която страшно много приличаше на стар радиоприемник.

За нещастие, роклята на Миша беше малко по-къса от нормалното и разкри повече, отколкото се очаква.

Освен това актрисата май беше забравила да се погрижи и за косата си, защото тя беше мръсна и изтощена.



*Старомодната рокля на звездата беше прекалено къса, а дамската й чанта приличаше повече на старо радио

Въпреки успешната кариера на Миша в по-ранните й години, в последно време звездата е изгубила не само чувството си за стил, но и добрите, запомнящи се роли.

Нещата за звездата, обаче, може и да се пооправят.

В момента има два филма, в които Миша се снима, и които ще тръгнат по кината през следващите няколко месеца. Освен тях на звездата й предстои да участва в други два филма.

Очаква се през новата година да започне снимките по филма „The Science of Cool”, разказващ за научен гимназиален проект, който се обърква тотално.

Наред с този филм, Миша ще вземе участие и във филм на ужасите „ Into the Darkness”.