Анн Джи ще върне времето назад тази сряда,когато с излючителен секси спектакъл ще постави началото на нов ретро клуб, информират от ПРофайл.

От месеци тече голямата подготовка за откриването, за да се постави силен старт в избора на парти точка в нощна София. Анн Джи със своя балет цяла седмица репетира в новия Eclips, взаимствал името си от едноименния касов филм и милиони почитатели.

Зад диджейския пулт смело застава Диджей Дидо Уан,който звезди като Мария Илиева,Лили Иванова и Георги Христов познават много добре.

Дидо е основател и на първите ретро партита. Радвал е ценители в топклубове в страната и столицата. Негов пръв откривател е радиоводещия Тома Спространов от Хоризонт.

Музиката и партита в Еклипс ще бъде от близкото минало,за да ни върне назад в детсвото и спомени за отминали приятни моменти. Реалити формата на бТВ "Нашите момичета"вече засне Анн Джи,която е най-доброто им попадение от серията "Момичетата от кориците" според специалистите.

Снимките продължиха 6 часа и проследиха в лъскавия Еклипс мейкинга около подготовка на грим,костюми и прически. Повдигаме завесата около откриването,за да ви информираме първи и за участието на дамската диджей група Мистик,които ще ни предизвикат от диджейския пулт забавлявайки се.

Столичната улица Позитано на една крачка от Съденбата палата отново ще съживи нощня живот от тази сряда,когато предстои и голямото откриване,допълват от ПРофайл.