От усмивката на лицето й ставя ясно, че Леона Луис е в добро настроение, пише "Дейли мейл".

Може би това има връзка с мъжа до нея, новото й гадже Денис.

Двойката се отби до бензиностанция в Лос Анджелис за да заредят и изглеждаха очаровани само от това, че са заедно.

Леона, която носеше хубава червена лятна рокля без презрамки показа снежнобелите си зъби докато се усмихваше на Денис.

25-годишната певица се запозна с немския танцьор, който е победител от немския вариант на "So You Think You Can Dance", когато той беше танцьор на турнето й Labyrinth тази година.

Но те бяха забелязани за първи път заедно през август след като тя скъса с гаджето си Лу Ал-Шамаа, с който беше заедно 10 години.



*В добро настроение: Леона Луис и приятеля й се усмихват и смеят докато зареждат колата си на бензиностанция в Лос Анджелис



*Добре изглеждаща: Новата тъмна прическа на Леона отиваше на сладката и лятна рокля

Близки до двойката настояват, че те са били само приятели когато са били видени заедно за първи път на екскурзия до Берлинския зоопарк, но няколко седмици по-късно са изглеждали много хлътнали докато са били на гости в дома на Денис в Хамбург.

Присъствието на 22-годишния мъж в Лос Анджелис беше знак, че отношенията на двойката стават по-сериозни като се има предвид колко време той прекарва там.

Бившата победителка в X Factor си купи луксозна вила за 1,5 милиона долара в Бевърли Хилс миналата година и сега трябва да разделя времето, което прекарва там и това в Лондон.

Леона трябваше да пее на бала на Формула 1 в Абу Даби, но отмени участието си, поради „лични причини”.