Футболната асоциация на Парагвай се възпротиви на това, че може би най-известната по света местна красавица Лариса Рикелме е смятана за символ на националния отбор.

Шефовете на парагвайския футбол не желаят при споменаването на "гуараните" у феновете веднага да изниква асоциация с латиноамериканската красавица, известна със своите откровени фотосесии в различни списания, пише .

Наскоро в. "Рopular" съобщи, че Лариса ще придружава националния отбор по време на предстоящото турне в Хонконг, но от асоциацията категорично са се противопоставили на тази идея.

От изданието отбелязват, че това е доста изненадващо решение, тъй като чаровната брюнетка има хиляди фенове по цялата планета и едва ли има някой по-подходящ от нея, който да развее националното знаме на Парагвай на стадиона.

Решението на футболните босове да се отрекат от Лариса Рикелме е още един удар срещу нея, след като преди броени дни брат й Фреди бе арестуван за обир на банка.

Роднината задигнал 200 0000 долара от клон на финансова институция в покрайнините на столицата Асунсион и сега го очакват минимум 15 години затвор.

Всеки фен на футбола знае, че Рикелме придоби международна слава по време на световното първенство в Южна Африка.

Тогава снимки на едрогърдата красавица с прилепнала блузка с огромно деколте и мобилен телефон, поставен между "бомбите" й, обиколиха цялата планета.


Така Лариса скоропостижно си спечели не само много фенове, но и куп предложения за разголени фотосесии от известни списания.

Тя дори обеща да се съблече, ако Парагвай спечели световната титла. За нейно нещастие "гуараните" стигнаха само до четвътфиналите, но красавицата се оказа с меко сърце и реши да не разочарова почитателите си.

В резултат на това още преди края на Мондиала нейни доста смели снимки заляха медийното пространство, а по-късно последваха още не една или две еротични фотосесии.