ДесиСлава замисля грандиозен концерт със симфоничен оркестър. Това сподели самата тя, малко преди участието си на Life Music Night в клуб БИАД.

Пред екипа на заведението ДесиСлава сподели, че работи усилено по свой проект да представи народни песни с модерен аранжимент, но не под акомпанимента на гъдулка и кавал, а на цигулка и фагот.

ДесиСлава ще разчита на оркестъра като на пълноправен член, а не само като музикален фон, на който да представи своите песни.

Запознат с идеята й е една от най-емблематичните личности в световната музикална индустрия – Джон Темис, с който изпълнителката има два реализирани проекта - песента Never End и рок баладата – My Pleasure, My Pain.

Продуцентът, работил със световните звезди като Елтън Джон, Шер, “Спайс гърлс”, Кайли Миноуг, Джордж Майкъл, Род Стюарт, Стиви Уондър и други, отново ще подкрепи ДесиСлава в смелото начинание.

Затова и я кани на фестивала The night of the proms, който този уикенд ще се проведе в Ротердам (Холандия). Концертът е известен с това, че на него си дават среща попа и класическата музика и ще бъде много полезен на певицата, за да почерпи опит.

Освен престоящото пътуване, което я вълнува, ДесиСлава довери, че въпреки натоварената си програма, гледа всяка свободна минута да отделя за сина си.

„Майки обича да ходим на бойлинг, всеки път обаче ме побеждава. Луд е на тема компютърни игри, обещала съм му да му донеса нови от Холандия. С нетърпение очаква Нова година, тогава баща му ще дойде от Америка да го види.”

Вижте фотогалерия: ДесиСлава на участие в БИАД