Вестта, че родилните мъки на Кели са започнали, свариха съпруга й Джон Траволта в Австралия. Холивудският актьор тъкмо кацнал, за да участва в благотворителен телемаратон, съобщи ИТАР-ТАСС.

Телефонът му звъннал и роднини му съобщили, че Кели ражда. Джон се извинил на организаторите на телевизионното шоу и бързо се изнесъл. Той се качил вчера по обяд в собствения си Боинг 707 и отлетял за САЩ.

По думите на главния му мениджър Рей Уордроп, за 56-годишния Траволта семейството винаги е било на първо място. Джон Траволта се съгласи да участва в телемаратона, но предупреди, че във всеки един момент може да промени плановете си и да се върне при съпругата си, отбеляза Уордроп. Актьорът трябва да лети 22 часа, за да преодолее разстоянието между Австралия и САЩ, поясни той. Двамата с Кели са избрали и име на бебчето - Бенджамин.

Миналата година по време на ваканция на Бахамите трагично загина 16-годишният син на Траволта и Престън - Джет. Двамата имат 10-годишна дъщеря Ела, която е одрала кожата на баща си.