Фолк певицата Цветелина Янева даде първото си голямо телевизионно интервю за "отчаяните съпруги" Вихра и Мая.

Блондинката разкри, че досега е отклонявала поканите да участва в предавания, тъй като е по-притеснителна.

Цветелина Янева разказа, че връхлетялата я слава изобщо не я притеснява, тъй като е "хубаво много хора да те познават." "Аз винаги съм мечтала да съм певица и да съм популярна личност, затова и славата не ме притеснява. Уморително е само това, че трябва винаги да изглеждам добре", сподели с усмивка пайнерката.

Певицата за пореден път заяви и че няма конфликт с колежката си Андреа. Според най-упоритите слухове те воюват, тъй като и двете работят с румънския композитор Кости. "Аз не се познавам с Андреа, затова и не разбирам защо са тези коментари. Не смятам, че трябва да ни сравняват, тя е по-различна певица, по-провокативна е от мен. Даже май ще трябва да й предложа един дует", изненада с отговора си Цветелина Янева. Дали това ще се случи, ще видим в бъдеще.

Изпълнителката на парчето "Влез" разказа още, че често се влияе от чуждото мнение и от писаниците по неин адрес в жълтите медии. Неприятни й били коментарите, преди началото на тазгодишното турне на "Пайнер", че няма място да пее там. В последствие обаче тя доказала на всички, че заслужава да е сред звездите. "За мен не беше изненада, че ме поканиха на турнето, защото още миналата година се заговори, че ще участвам", допълни още Цветелина Янева.

Източник: bliasak.bg