- Ели, как поддържаш кожата на лицето си?

- Ползвам дневен и нощен крем за лице на Estee Lauder – не съм ги сменяла отдавна, защото ми действат много добре на кожата. Не полагам специални грижи и за тялото си – слагам само лосион. Него обаче го сменям много често.

Харесвам СПА процедури и масажи, но напоследък не ми остава много време. Все по-рядко ми се случва – едни път на 3 месеца. Не си падам по шоколадови терапии, но много харесвам класическия масаж с екзотични масла. Не обичам да ме мажат и с водорасли, независимо че са полезни.

Пробвала съм само веднъж, но не мога да ги търпя по тялото си. Чувството не ми хареса. Сигурно бариерата е повече психологична, но не мога да я преодолея.

Обичам ароматни масла, които подхранват кожата, защото моята е много суха. Харесват ми тези, които са по-леки и не особено мазни. Пилинг маски не ползвам, защото, както казах, кожата ми е много суха.

- Спортуваш ли?


- Когато мога, тичам. Фитнесът не е за мен – струва ми се скучно и монотонно. Мога да отида с голяма компания само за да се забавляваме. Играя тенис, но и това рядко ми се случва напоследък, защото след работа съм много изморена. Нямам обаче специален спортен режим, но се възползвам винаги, когато намеря време.

- Диета пазиш ли?

- Не пазя и никога не съм пазила. Винаги съм била слаба и не съм се съобразявала с това какво и как ям. Мога всяка сутрин да ям пица или сандвич. Обичам най-вече екзотичната кухня. Слабея страшно бързо и спра ли да ям, ми се отразява пагубно. Изглеждам уморено слаба. Затова хапвам силни храни и те ми влияят добре.

- Как се отнасяш към пластичните операции и силикона XXL?


- Ако помага на жената да се чувства по-добре, защо да не го направи? Не приемем и модата родители да подаряват на дъщерите си силиконов бюст за абитуриентския бал. Това е глупава модна тенденция. Не става въпрос, че човек не харесва начина, по който изглежда, а спазва максимата „Колкото повече, толкова по-хубаво” - само че това не е така.

Във Франция, когато момичетата си правят такива операции, винаги искат да изглеждат максимално естествено. И като се появят някъде, да не си личи, че са си правили нещо. Имам чувството, че тук е точно обратното. Дори да изглеждат добре, много момичета отиват на операция, за да демонстрират, че са си направили корекция.

- Може би у нас огромната гръдна обиколка е предпочитана.

- Има такъв стремеж бюстът да стане максимално голям. Може и да е мода. Не знам кой я налага. Жените ли правят така, че мъжете да я харесват. Мъжете ли имат по-ориенталски вкус, не знам. Може би действително българите харесват грандиозната гръдна обиколка.

Източник: в. "Монитор"
.