Тя е известна с разнообразната си и вечно увеличаваща се колекция от животни.

Парис Хилтън реши да представи пред света пухкавото си семейство вчера под формата на снимки, които качи в Twitter, пише "Дейли Мейл".

Дамата от хайлайфа преди време призна, че притежава 17 кучета и наскоро си е купила още една чихуахуа на име Питър Пан, което прави общо 18.

Освен това има и зайци, папагал на име Ханк, миниатюрен опосум и прасе, което се нарича принцеса Пиглета.

И ако съдим по снимките, Парис се гордее с мини зоопарка си, въпреки сериозните оплаквания от организацията за защита на животните PETA.



*Животинско привличане: Парис представи домашните си любимци на феновете си с помощта на Twitter. Един от тях е малкият Харажуку



*Най-добри приятели: Стюи померанът и Мерилин Монро чухуахуа са най-добрите й приятели

По-рано тази година организацията стовари тежки обвинения върху богатата наследница и отправи някои доста лични нападки по неин адрес.



*Сладурско: "колекцията" на Парис от спасени зайчета се наслаждава на вечерята си сред тревата



*Мърморко: Папагалът Ханк е един от любимите домашни любимци на Парис

Според организацията, тя давала „лош пример” като третирала животните като мимолетна прищявка, както се държи с приятелите и парите си.

Непоклатима, Парис вече заведе новото си кученце на няколко шопинг експедиции из Лос Анджелис.

Парис не е единствената от семейство Хилтън, която краси заглавията на вестниците.



*Кралска котешка особа: Парис има и котки, сред които принцеса Анабел, която виждате на снимката



*Малък хот-дог: кучето на Парис, Прада облечено в костюм на хот-дог за Хелоуин

28-годишните лели Кайл и Ким заедно гледат епизод от the Real Housewives of Beverly Hills, и тя признава, че обожава да гледа шоуто заедно с тях.

Тя дори се обадила в шоуто на Анди Коен "Watch What Happens" на живо в четвъртък вечерта, където гостувала Кайл Ричардс.

И била повече от щастлива да отговаря на въпроси относно Кайл и Ким, като повтаряла колко е щастлива, че има толкова красиви млади лели.



*Прикритие: Малкото бебе опосум на Парис се крие докато тя се опитва да го снима



*Малък позьор: малката чухуахуа на Парис, Тинкърбел, едно от кучетата, заради които започна модата с джобната чихуахуа в Лос Анджелис

Междувременно, новото й кученце ще бъде идеално извинение за Парис да си остане вкъщи и да не се забърква в неприятности, тъй като и без това се опитва да не прави гафове, заради серията инциденти, които имаше със закона.

Припомняме, че тя беше арестувана за притежание на кокаин в Лас Вегас през септември и бе осъдена на една година пробация и 200 часа обществено полезен труд, след обжалването, което й спести затвор.

Парис се закле да се откаже от стила си на купонясване и вместо това да се фокусира върху работата си – участието в ситком на MTV - "The Life And Times Of RJ Berger".



*Толкова сладко: Малкото котенце на Парис, Мънчкин си лежи в легълцето в много сладка поза



*Мопсът Мъгси: с последната си покупка, Парис вече има 18 кучета



*Спяща красавица: Едно от многото кученца на Парис си похърква в скута й



*Две другарчета: Микро прасенцето на Парис, принцеса Пиглета и малкият Харажуку прекарват времето си заедно