Може би Кейт Хъдсън леко се е объркала и е решила, че отива на пазар в Маракеш, а не в Малибу.

31-годишната актриса изглеждаше като типична домакиня от Средния изток, а не като звезда от Западния бряг докато водеше сина си Райдър за сладолед, пише "Дейли Мейл".

Облечена със старомодна, дълга до земята широка рокля и чехли, актрисата бе завършила вида си с черно горнище с качулка и дълги ръкави.

С тази качулка, покриваща косата, тя беше гледка, много по-подходяща за улиците на Кабул, отколкото за вечно слънчевия и топъл Малибу.



*Омотана: Кейт Хъдсън беше с тоалет, прикриващ всякаква плът, когато заведе сина си Райдър за сладолед



*Да не би да е сменила религията?: Хъдсън приличаше повече на домакиня от Средния изток, отколкото на актриса от Западния бряг

4-годишното синче на Хъдсън и приятелчето му бяха облечени някак по-подходящо за този климат - и двамата бяха по тениски.



*По-подходящо: сина й Райдър и приятелчето му бяха облечени с доста по-подходящи облекла, като се има предвид климата в Калифорния

Кейт не е от тези звезди, които са срамежливи или бранят със зъби и нокти личния си живот.



*Какво крие: Възможно е актрисата да се е събудила с ужасно рошава коса...?

Актрисата обикновено залага на доста по-западния модел на обличане и със сигурност не е известна със свенливостта си.

Всъщност, Кейт често се разкарва по плажа само по мини бикини, пазарува по къса пола, шорти или пък носи секси панталони и високи токове. 

Да се надяваме, че новооткритата й скромност, няма да се превърне в постоянен стил за актрисата.

В момента тя планира почивка на красивите Хавайски острови с 32-годишния си приятел Мат Белами.

*Кейт и Мат

Ако все пак е решила да замени банския с бурка за постоянно, поне Белами няма да се притеснява, че другите мъже ще заглеждат хубавата му приятелка.



*Това е нещо друго: обикновено като става дума за разсъбличане, Кейт не от срамежливите, а изглежда й е било доста удобно в този бански под парещото хавайско слънце миналата година