Новата песен на Андреа „Хайде, опа” се превърна в причина Андреа  да бъде подложена на безмилостна критика от страна на феновете й.

Причината за това е, че преди време блондинката беше обвинена, че най-нагло е изкопирала песента на Цветелина Янева „За контакти”, която се радва на голяма популярност, в своето „Хайде, опа”. Тогава напрежението утихна набързо, защото част от вината пое румънският композитор Кости, който е автор и на двете парчета. Той беше оплют за това, че го е домързяло и е създал две почти идентични песни.

Сега обаче поредният скандал, който парчето на Андреа предвизвика, няма да отшуми толкова бъзо, защото няма кой да поеме нейната част от вината. А тя се състои в това, че началото на клипа към песента е едно към едно с тийзъра към новия сезон на телевизионната поредица „Отчаяни съпруги”, коментират от bliasak.bg.

Тази липса на самостоятелни творчески идеи у иначе претендиращата за класа певачка разгневи музикалните почитатели и в интернет пространството започнаха да се пишат какви ли не обиди по неин адрес. Може би и с право. Феновете се умориха да гледат все едни и същи поведение, визия и силикон, затова сега опитът да им се пробута и вече видян сюжет няма да остане безнаказан.