„Това е най-трудната година в живота ми. Но съм достатъчно силна да продължа гордо напред, за да намеря отново щас­тието си“.

Думите са на Алисия - жена, току-що изгубила голямата си любов. Раздялата с Ва­лери Божинов, бащата на детето й, не може да смаже силния дух на ина­че крехката певица. Тя продължава напред, убе­дена, че един ден Валери ще получи възмездие за изневярата си.

„Казват, че колкото повече обичаш някого, толкова по-силно го намразваш после. Аз не мога да мразя Валери. Изборът беше негов и той реши да не е с мен. Не знам дали осъзнава, че е невъзможно да сме разде­лени, защото синът ни вина­ги ще е връзката между нас“, убедена е певицата.

В последния месец Алисия премина през най-ужасния за всяка жена ад – този на раздялата с любимия. Фут­болистът й беше отнет от съперница, въоръжена с убийствен чар и неустоим сексапил – Николета Лоза­нова. Плеймейтката лесно плени сърцето на спортиста и без много усилия го оплете в мрежите си.

Най-неприятният мо­мент в историята с прелюбодейството на Божинов е фактът, че цяла година той категорично отрича изне­вярата пред половинката си. Месеци наред не нами­ра смелост да й обясни, че между тях вече е свършено. Че страстите, желанието, емоцията и чувствата са си отишли завинаги, изместени от похотливото привличане да вкуси от изкушенията на Николета Лозанова.

Като всяка отчаяна в любовта си жена, Алисия дори вярва, че шансът да остане с Валери може да бъде, ако двамата отново станат ро­дители. Блондинката смята, че второто дете може да уравновеси отношенията им и да възроди чувствата им. „Добре че не направихме тази грешка. За да ме успо­кои, Валери уж се съгласяваше с мен, когато му говорех за второ дете. А през цялото това време вече е бил с Нико­лета. Наистина се ужасявам какво щеше да се случи, ако бях забременяла. Детето щеше да расте без баща. Достатъчно тежко ми е, че малкият Валери има тази съдба.

Въпреки многото спеку­лации и слуховете за нови партньори, Алисия твърдо отрича клюкарските твър­дения. „Нямам нов мъж до себе си. Знам, че ме свързват с най-различни, но са далеч от истината. Никога не бих отмъстила на Валери, тръг­вайки с човек, към когото не изпитвам чувства. Това просто не е в природата ми” – категорична е изпълнител­ката. Последните слухове я свързаха със сина на Дамбовеца – Димитър.