Фолк певиците на "Ара мюзик" Алисия и Емануела демонстрираха изключително близки приятелски отношения в столичен клуб.

Припомняме ви, че на рождения ден на радио "Романтика" миналата година двете се скараха за едното нищо и Емануела показа на блондинката среден пръст.

Фолк певиците явно вече са затоплили отношенията си, тъй като купонясваха цяла вечер и се забавляваха на песните на Преслава в компанията на свои колеги от фирмата. Купонът беше по повод двойния празник на Емануела. Освен рождения си ден, който беше в неделя, певицата отпразнува и годежа си.

Тя вече официално е получила предложение и пръстен от любимия си Денис. Макар младокът снощи да не беше в клуба, Емануела не спря цяла вечер да се хвали с красивото бижу на ръката си, което й е подарък от него. Емануела купонясва с колеги

Първите си поздрави бъдещата булка получи от "кумата" Преслава, която я покани да се присъедини към нея на сцената. Емануела обаче не се качи сама, а заедно със Софи Маринова и Алисия. Групата изпълни дуетното парче на Преси и Елена Паришева "Пия за тебе".

Квартетът бе посрещнат с бурни овации, а аплодисментите бяха и за "огнената" уста на Емануела, която обяви, че макар тя да е ангажирана, Алисия вече е свободна и по-красива от когато и да било.

Източник: bliasak.bg